Runboard.com
You're welcome.
Community logo


runboard.com       Registreren voor een gratis Wereldwijd account (Neem eerst een kijkje) | Log in: (), globally (Wachtwoord vergeten?)

Pagina:  1  2  3 

 
jitse281 Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Registered user

Geregistreerd: 01-2009
Lokatie: Boven in Groningen
Posts: 315
Reageer | Citeer
Re: Onderhoud missers...


Hoi Silvio,

Zelf ben ik ook geen wereldverbeteraar, maar het is de positie waarin ik me bevind die mij tot nadenken dwingt en daar heb ik helaas teveel tijd voor. Het zou nu eens zo prettig zijn wanneer de mensen qua normen en gedragsregels weer eens een paar stapjes in het fatsoensgedrag teruggaan en qua respect en een aantal decennia.

In mijn vakgebied resetten genaamd. Laten we zeggen in normen en gedragsregels 40 jaar eb het fatsoen gedrag zo'n 50 jaar.

Ik bedoel niet het ouderwetse zondagsgedrag en zwarte kousen zondagen maar in het omgaan met elkaar. Je voorstellen wanneer je als nieuweling op je werk verschijnt, met je poten van andermans spullen afblijven en eerlijk elkaar recht in de ogen kijken en zeggen wat je van elkaar vind i.p.v een twitter of faceboek bericht de wereld in sturen zonder te vermelden wie je bent.

Kom uit voor je verantwoording en respecteer een ander, wees eerlijk en dans niet om de brei heen.

Maar ik kan de wereld nu eenmaal niet verbeteren, want dan was dat al lang gebeurt.

De mens is daar toe niet in staat, dat doet moeder natuur en die heeft het afrekenproces met de mens al in werking gesteld. Alleen de mens in zij totaliteit kan hier nog invloed op uitoefenen, maar wil dat niet.

Dus o.k de gevolgen maken zich inmiddels al vanzelf kenbaar.

En als ik een wereldverbeteraar was dan zou ik geen zwaar vervuilende Alfa Romeo 3.0 V6 rijden maar een electrobak of iets dergelijks.

En toch ben ik een wereldverbeteraar want ik rij een Alfa Romeo 166 3.0 V6, een wonderschoon verschijnsel om ons straatbeeld tot het uiterste te verfraaien.

en alleen daarom zou deze schitterende auto op een zo goed - en eerlijke manier moeten worden onderhouden, zodat we ons straatbeeldvervuiling tegen kunnen gaan.

ImageImage

Tot zover mijn slotpleidooi ik neem een tijdje rust want de meeting en het poetswerk eraan vooraf heeft zijn prijs opgeëist en ik moet even gas terug nemen.

CU all Nice people.

---
Jitse. AR 166 3.0 V6 distinctive sporttronic, full options.
4/Oct/2013, 21:19 Link to this post Verzend Email aan jitse281   Verzend persoonlijk bericht aan jitse281
 
silvio246 Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Registered user

Geregistreerd: 11-2009
Lokatie: Dilsen
Posts: 1575
Reageer | Citeer
Re: Onderhoud missers...


Ik kan me volledig in je gedachtengang vinden!

Sterkte met je herstel en zorg maar dat je nog lang van je viesvervuilende,benzineslorpende,asociaal dikke, kortom GEWELDIGE alfa kunt genieten emoticon

Waar ik mezelf nogal aan stoor, en eigenlijk is dat ook min of meer wat jij zegt, is dat als ik naar de winkel ga ik steeds vaker ruzie krijg met het personeel. Onbeschoft en grof klanten "helpen", niet gehinderd door enige vakkennis en dan ook nog brutaal worden als je er iets van zegt... Beseffen ze wel dat de klant hun boterham betaald en niet andersom?

---
everybody is a genius but if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid (A. Einstein)

Zonder vrienden ben je niet alleen.
4/Oct/2013, 21:32 Link to this post Verzend Email aan silvio246   Verzend persoonlijk bericht aan silvio246
 
Ambros Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Moderator

Geregistreerd: 02-2012
Lokatie: Alphen NB
Posts: 2567
Reageer | Citeer
Re: Onderhoud missers...


Tis trouwens van alle dag hoor. 30 jaar geleden waren er ook garages die bijvoorbeeld nieuwe bougies op de rekening zetten terwijl ze er alleen een staalborstel overeen gehaald hadden.

Bougies waren gemerkt en er was uitdrukkelijk gevraagd ze te vervangen emoticon

Van (veronderstelde) onwetendheid wordt vaak grof misbruik gemaakt...

Edit: spelling

Laatst gewijzigd door Ambros, 4/Oct/2013, 22:41


---
166 3.0 V6 24V Super
Q2 differentieel, GTA nokkenassen, GTA vliegwiel & koppeling, Madeno einddemper, Bilstein B8 met Eibach, EBC Redstuff & Squadra tuned
4/Oct/2013, 22:36 Link to this post Verzend Email aan Ambros   Verzend persoonlijk bericht aan Ambros Blog
 


Reactie toevoegen

Pagina:  1  2  3 

U bent niet ingelogd (Aanmelden)