Runboard.com
You're welcome.
Community logo


runboard.com       Registreren voor een gratis Wereldwijd account (Neem eerst een kijkje) | Log in: (), globally (Wachtwoord vergeten?)

 
Killaz89 Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Registered user

Geregistreerd: 01-2012
Lokatie: Alkmaar
Posts: 351
Reageer | Citeer
Te Koop Renault Clio RS 2.0


De uitstap was leuk maar we (ja we ja emoticon ) willen toch weer wat groter rijden.

Dus vandaar: Een nette Clio 2 RS ph. 1 uit 2000.

Deze auto heeft 298.000 km gelopen, maar ziet er absoluut niet zo uit. Met de complimenten van Henny heeft hij in April een nieuwe D-riem, nokkenasversteller, Waterpomp en bougies gehad. Dit natuurlijk alles met factuur. Sterker nog, de vorige (2e) eigenaar heeft alle facturen bewaard, zelfs van de aankoop. Daarbij zaten zelfs al zijn benzinebonnen, om aan te tonen dat de Clio alleen op 98 heeft gelopen en daarbij veel snelwegen heeft gezien. Daarbij heeft de vorige eigenaar de nodige upgrades gedaan, waaronder een compleet van de kat af gemonteerd K-Tec RVS Stealth systeem, een ITG inlegfilter (inspuitolie krijg je er bij) en Koni geel rondom (instelbaar er al!). Daarnaast zit er aftermarket Pilot Xenon in, dus geen rommel, met een prima lichtbeeld (je verblindt je tegenligger gelukkig niet!)

Zelf heb ik er een QSP stuur ingezet (orginele, gecoate, stuur krijg je er uiteraard bij), met daarbij een nette audio install. Ook zitten er hagelnieuwe achterbanden (Sporttrac 5) en bijna nieuwe Bridgestone voorbanden op. In de berging staat zelfs nog de originele velgenset met bijbehorende winterbanden (Nokians), goed voor nog een winter door de sneeuw.

Samenvattend krijg je:
- 172 Pk
- Zeer goed onderhouden
- Veel extra's
- Een ICE install met een Sony headunit (mex-bt3900u), een Audison 4 kanaals versterker in de dubbele bodem weggewerkt en een Helix composetje voor.
- setje winterbanden
- APK tot 27-05-2015!

De vraagprijs voor al dit moois is €2300,-


Image

Grotere plaatjes hier
en hier
en hier

 emoticon
29/Nov/2014, 19:12 Link to this post Verzend Email aan Killaz89   Verzend persoonlijk bericht aan Killaz89 Blog
 


Reactie toevoegen

U bent niet ingelogd (Aanmelden)