Runboard.com
You're welcome.
Community logo






runboard.com       Registreren voor een gratis Wereldwijd account (Neem eerst een kijkje) | Log in: (), globally (Wachtwoord vergeten?)

 
Sportiva Italia Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Registered user

Geregistreerd: 04-2012
Lokatie: Omgeving Leeuwarden
Posts: 12
Reageer | Citeer
Noord Nederland Rit VARLN 6 september 2015


Image


Op zondag 6 september a.s. organiseren we wederom onze jaarlijkse Noord Nederland Rit.
 
Dit jaar hebben we weer een mooie route gecreëerd, door dorpen, steden, natuurgebieden en langs water (met bijzondere vissen). De rit zal uiteindelijk eindigen ten zuidwesten van ons startpunt langs een van de mooiste rivieren van Nederland, waar we uiterlijk om
16.30 uur onze Bella Macchina’s parkeren. Dus ook voor onze zuidelijk wonende leden DE kans om eens de sfeer van Noord Nederland te proeven.

De rit is voor iedereen met een Alfa Romeo en een ieder rijdt naar eigen inzicht. Een duidelijke routebeschrijving (met straatnamen, geen bolletje>pijltje) wordt bij de start verstrekt.
Graag heten wij u vanaf 10.00 uur welkom bij Autobedrijf Henk van Boven waar de passie voor Alfa Romeo, zowel modern als klassiek, duidelijk aanwezig is. Na een lekkere kop koffie of thee gaan we rond 11.00 uur van start.

Image

Autobedrijf Henk van Boven
Kapt. Nemostraat 40
7821 AC Emmen


Rond 17.00 uur gaan we de door Henk van Boven beschikbaar gestelde prijzen uitreiken, waarna wij de middag gezellig met u afsluiten met een Italiaans hapje en een drankje, zodat iedereen aan het begin van de avond voldaan huiswaarts keert. Niet-VARLN leden die voor de 1e keer aan een VARLN evenement meedoen, hoeven niet te betalen en niet-VARLN leden die al vaker meegedaan hebben, betalen een bijdrage van €5,- per equipe.


Bert, Erik en Harm


---
I ragazzi strani che romani!

www.sportiva-italia.nl

Rijdend in Punto Abarth 1.8 16v en Brera 1750 TBi 235 pk
22/Jun/2015, 18:21 Link to this post Verzend Email aan Sportiva Italia   Verzend persoonlijk bericht aan Sportiva Italia Blog
 
Sportiva Italia Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Registered user

Geregistreerd: 04-2012
Lokatie: Omgeving Leeuwarden
Posts: 12
Reageer | Citeer
Re: Noord Nederland Rit VARLN 6 september 2015


Het is bijna zover en alles is klaar, gecontroleerd en geregeld! Let wel op: Er zijn 2 Van Boven's in Emmen; een van Boven Autoworld (Mitshubishi) en 'gewoon' Henk van Boven' (Alfa). De laatste moet je dus hebben. Het kan nl. zijn dat je zijn broer's bedrijf ziet en daar gaat wachten. De panden zitten vlak bij elkaar.
Dus echt de kapt. Nemostraat 40 aanhouden. Eventueel kun je een hotelkamer boeken; de VARLN heeft een hotelletje uitgezocht, waar ondertussen al 10 kamers voor de rit geboekt zijn. Prijs: 57 Euro per persoon, overnachting inclusief ontbijt, diner en 2 drankjes. Meer informatie via secretariaat@varln.nl

---
I ragazzi strani che romani!

www.sportiva-italia.nl

Rijdend in Punto Abarth 1.8 16v en Brera 1750 TBi 235 pk
17/Aug/2015, 20:02 Link to this post Verzend Email aan Sportiva Italia   Verzend persoonlijk bericht aan Sportiva Italia Blog
 


Reactie toevoegen





U bent niet ingelogd (Aanmelden)