Runboard.com
You're welcome.
Community logo


runboard.com       Registreren voor een gratis Wereldwijd account (Neem eerst een kijkje) | Log in: (), globally (Wachtwoord vergeten?)

 
Ton001 Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Registered user

Geregistreerd: 10-2005
Lokatie: Lewedorp - The Netherlands
Posts: 11605
Monaco aan de Maas


De volgende info ontving ik vandaag van de organisatie:

 MONACO AAN DE MAAS 2006: 20/08/06

 VERKOOP TRIBUNEKAARTEN GESTART

 
Beste racefan,
 
Rotterdam begint zich weer op te maken voor MONACO aan de MAAS en vandaag start de verkoop van de eerste tribunekaarten!
 
Na alle positieve reacties op het spektakel van 7 augustus jl. zijn wij als organisatie de voorbereidingen gestart op een 2e editie op 20 augustus 2006. Samen met onze gastheer - de Gemeente Rotterdam - is een nieuw parcours bepaald met o.a. Start/Finish op de Willemsbrug. Net als bij Monaco aan de Maas in 2005 zullen de Formule 1-demo's het hoogtepunt van het programma vormen. Daaromheen zullen er tal van spectaculaire en bijzondere bolides op het parcours verschijnen, waarover je in de loop van het voorjaar meer zal horen via deze nieuwsbrief.
 
We hebben ook kritisch gekeken naar de zaken die in 2006 beter kunnen, zodat we een nog mooier spektakel voor het publiek kunnen verzorgen. Dit betekent ondermeer dat er alleen tribunes komen op plaatsen waar iedereen echt goed zicht op het parcours heeft.
 
Start kaartverkoop
De kaarten die nu in de verkoop gaan zijn tribunekaarten voor op de Verlengde Willemsbrug (tussen de Blaak en de Willemsbrug in). Deze kaarten geven - net als afgelopen jaar - ook toegang tot de Paddock na afloop van het programma op het parcours.
(N.B. De tribunekaarten die later in de verkoop gaan (Coolsingel en Pompenburg) geven geen toegang tot de Paddock.)
 
De prijzen zijn gelijk gebleven: EUR 60,- voor volwassenen en EUR 25,- voor kinderen van 5 t/m 12 jaar. Daarnaast zijn de administratie- en verzendkosten EUR 4,25 per kaart. >> kaarten bestellen
 
Vriendelijke groeten,
 
Rotterdam Racing
info@rotterdamracing.com
 
PSssst....tot woensdag 8 maart 12:00 uur wordt deze email alleen aan de nieuwsbrief-abonnees verstuurd.

Meer informatie: www.rotterdamracing.nl


--------------------------------------------------------------------------------


---
C.A.R.S.=(nog steeds) Ton001
http://www.hetBurgerCollectief.nl
8/Mar/2006, 16:56 Link to this post Verzend Email aan Ton001   Verzend persoonlijk bericht aan Ton001 MSN Blog
 
Ton001 Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Registered user

Geregistreerd: 10-2005
Lokatie: Lewedorp - The Netherlands
Posts: 11605
Re: Monaco aan de Maas


Deze mail ontving ik op 18 april:

Persbericht


Rotterdam, 18 april 2006


Monaco aan de Maas wordt BAVARIA CITY RACING
Williams F1 Team en Christijan Albers al zeker aanwezig bij race-auto spektakel in Rotterdam


Bavaria wordt voor drie jaar hoofdsponsor van het race-auto spektakel in Rotterdam, dat vanaf dit jaar Bavaria City Racing heet. Organisator Rotterdam Racing wil samen met de bierbrouwer het evenement naar een hoger nivo tillen. Met de naamsverandering kan het evenement op termijn ook in andere steden en landen plaatsvinden.

Voor de editie op zondag 20 augustus as heeft het Williams F1-team al toegezegd te zullen komen dankzij partner Philips Shavers (per 2006 official sponsor van het Williams F1-team). Ze waren met testrijder Ho-Pin Tung ook aanwezig bij de eerste editie in 2005 en komen nu met F1-coureur Nico Rosberg of Mark Webber naar Rotterdam.

Een van de hoofdrolspelers van 2005, Christijan Albers, onthulde op de persconferentie de nieuwe naam Bavaria City Racing en verzekerde de aanwezigen op 20 augustus het nodige rubber op de Willemsbrug en de Coolsingel te zullen leggen. Christijan Albers: "Het was een fantastisch spektakel en ik ben er zeker weer bij deze zomer."

Nieuw in 2006 is dat de route start óp de Willemsbrug over de Maas. Het parcours loopt verder via de Verlengde Willemsbrug, Blaak, Coolsingel, Hofplein, Pompenburg en voert in omgekeerde richting weer terug naar de finish op de Willemsbrug.

Peer Swinkels (Bavaria): "Bavaria is bier met lef, voor mannen met lef! De samenwerking met dit spectaculaire evenement is dan ook een logische keuze voor ons. Samen met de organisatie willen wij de racefans in Nederland deze zomer weer een unieke belevenis bieden."

Herman Vaanholt (Rotterdam Racing): "Met Bavaria aan boord kunnen we een grote stap vooruit zetten. En onze ambities waarmaken. Het wordt weer een mooie show op 20 augustus hier in Rotterdam. Christijan is enthousiast vanaf het eerste uur en er natuurlijk weer bij. En we zijn erg blij dat we nu ook al de komst van het Williams F1-team bekendmaken.
De naam Bavaria City Racing past perfect in de lijn van de Red Bull Air Race en de Volvo Ocean Race. Met de nieuwe naam kunnen we ook in andere steden aktief worden en inhaken op de internationale interesse voor ons concept."

Sebastian Asensio de Vries (Philips Shavers): "De passie voor technologie en ultieme prestaties raken de kern van zowel Philips Shavers als ook het Williams F1-team. We willen deze, in Nederland, unieke mogelijkheid aangrijpen om deze passie met het Nederlandse publiek te delen. Binnenkort zullen we bekendmaken welke Williams-coureur op 20 augustus op de Willemsbrug zal starten."

Nieuw dit jaar is het 'Burning Rubber' Gala op de zaterdag voor het evenement. Vaanholt: "We zullen zorgen dat deze naam eer aan gedaan wordt."

Het grootste deel van het parcours zal weer gratis voor het publiek toegankelijk zijn. Kaarten voor de tribunes, direct langs het parcours, zijn te bestellen via http://www.bavariacityracing.nl.---
C.A.R.S.=(nog steeds) Ton001
http://www.hetBurgerCollectief.nl
18/Apr/2006, 17:40 Link to this post Verzend Email aan Ton001   Verzend persoonlijk bericht aan Ton001 MSN Blog
 
Ton001 Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Registered user

Geregistreerd: 10-2005
Lokatie: Lewedorp - The Netherlands
Posts: 11605
Re: Monaco aan de Maas


Gisteren (12 mei) deze update gehad:

Nieuwsbrief 12 mei 2006

Uw publiekscommentatoren tijdens Bavaria City Racing: Olav Mol en Jack Plooij!

Mister Formule 1, oftewel Olav Mol, zal samen met zijn onafscheidelijke pitreporter Jack Plooij het commentaar voor het publiek verzorgen tijdens Bavaria City Racing. Olav vanuit de vaste commentaarpositie en Jack met de microfoon in de Paddock, staan met hun deskundige en entertainende commentaar garant voor een dagje onvervalst Formule 1-gevoel.

Kaarten tribunes Verlengde Willemsbrug nu ook te koop via Ticketbox

Sinds deze week zijn de kaarten voor de tribunes op de Verlengde Willemsbrug ook te koop via een van de meer dan 1.000 verkooppunten Ticketbox. Check hier waar het dichtsbijzijnde verkooppunt bij jou in de buurt is.

Drive for Kids 2006: nog een paar stoeltjes te koop...

Nederlandse topcoureurs (in 2005 o.a. Christijan Albers, Robert Doornbos, Nicky Pastorelli en Ho-Pin Tung) met exclusieve race-auto's rijden in Rotterdam weer voor KidsRights. En speciaal voor 20 augustus wordt er een tweede stoeltje gemonteerd, dat te koop is om in mee te rijden. De opbrengst hiervan gaat voor de volle 100% - dus zonder inhouding van kosten - naar hulpprojecten van KidsRights.
Hier is dus je kans om op het parcours van Bavaria City Racing de sensatie van een race-auto en het enthousiasme van honderdduizenden racefans te voelen!

Zie in de video van de Drive for Kids in 2005 de bijzondere ervaringen van een paar deelnemers aan de 'Drive for Kids' in 2005...

Via www.driveforkids.nl is nog een aantal plaatsen te reserveren. Twijfel niet en steun KidsRights.

Vrijwilligers Bavaria City Racing 2006

Vorig jaar hebben we, mede dankzij de inzet van ruim 400 vrijwilligers, een fantastisch evenement georganiseerd. Monaco aan de Maas werd door de Rotterdammers zelfs verkozen tot het leukste evenement van 2005.
Momenteel zijn de voorbereidingen in volle gang voor Bavaria City Racing, waar we met een nieuw parcours alle Nederlandse racefans op 20 augustus a.s. weer een uniek spektakel gaan bieden.

Natuurlijk zijn we ook dit jaar op zoek naar vrijwilligers! Mocht je interesse hebben in een vrijwilligersfunctie op het gebied van op- en/of afbouw, parkeerbegeleiding, steward, flyeren, posteren, merchandising, media, hospitality of op de paddock, aarzel dan niet en schrijf je bij ons in.

Je kunt onderstaand formulier downloaden en ingevuld terugsturen naar info@rotterdamracing.com. Zodra wij dit hebben ontvangen nemen we z.s.m. contact met je op!
Download inschrijfformulier:

MEER INFORMATIE: www.bavariacityracing.nl---
C.A.R.S.=(nog steeds) Ton001
http://www.hetBurgerCollectief.nl
13/May/2006, 8:06 Link to this post Verzend Email aan Ton001   Verzend persoonlijk bericht aan Ton001 MSN Blog
 
Ton001 Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Registered user

Geregistreerd: 10-2005
Lokatie: Lewedorp - The Netherlands
Posts: 11605
Re: Monaco aan de Maas


Nieuwsbrief 06 juni 2006:

Maak kans op een rit in een two-seater!

Iedereen die voor 9 juni 2006 een tribunekaart voor Bavaria City Racing koopt (of al heeft gekocht!) dingt mee naar misschien wel de allermooiste prijs die er dit jaar te winnen is: meerijden in de two-seater over een volle Willemsbrug, Blaak en Coolsingel!

Het enige dat je moet doen om kans te maken op deze unieke rit is een tribunekaart kopen via deze website, waarmee je automatisch meedingt. Je kan natuurlijk ook je tribunekaarten kopen bij een van de meer dan 1.000 verkooppunten van Ticketbox, zoals Free Record Shop en Primera.
 
Mail je naam, je telefoonnummer en het nummer van je kaartje naar info@rotterdamracing.com om mee te doen.

Officiële Formula 1 Safety Car naar Rotterdam

We zijn zeer verheugd te melden dat de officiële safety car van de Formule 1 ook bij Bavaria City Racing op het parcours aanwezig zal zijn. De samenwerking tussen DaimlerChrysler Nederland en Rotterdam Racing heeft het mogelijk gemaakt dat de safety car voor het eerst in Nederland in actie is te zien.

Op 20 augustus zal dit icoon in de wereld van de Formule 1 de échte Formule 1 sfeer nog meer naar Rotterdam halen. De safety car zal voorafgaand aan de Formule 1-demonstraties een ronde rijden om vervolgens de baan vrij te geven aan de coureurs.

Voor tribunekaarthouders is de auto na afloop van het programma van dichtbij te zien én te horen in de Paddock.

Voor meer informatie surf naar www.bavariacityracing.nl

 


---
C.A.R.S.=(nog steeds) Ton001
http://www.hetBurgerCollectief.nl
6/Jun/2006, 17:38 Link to this post Verzend Email aan Ton001   Verzend persoonlijk bericht aan Ton001 MSN Blog
 
Ton001 Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Registered user

Geregistreerd: 10-2005
Lokatie: Lewedorp - The Netherlands
Posts: 11605
Programma Bavaria City Racing


Programma Bavaria City Racing

In het programma voor 20 augustus zijn spectaculaire demonstraties en parades van nationale en internationale raceauto’s en coureurs uit de hoogste raceklasses opgenomen. Organisator Herman Vaanholt: “We zijn bijzonder trots dat Philips het mogelijk maakt dat Nico Rosberg met zijn Williams F1 bolide naar Nederland komt. Daarnaast hebben we nog veel meer prachtige onderdelen waar het publiek van zal genieten.” Ook F1 baas Bernie Ecclestone toonde zijn enthousiaste over het evenement en het programma tijdens de GP van Frankrijk: “Straatdemo’s zijn een interessant fenomeen. Het trekt enorm veel publiek. Rotterdam is er een voorbeeld van. Ik help ze graag waar mogelijk. Ik ben ook blij dat ik ze kan helpen met hun Burning Rubber Gala Night.”

12.30 – 14.00 uur: Warming up.

Ondermeer:
- Bijzondere voertuigen die in relatief langzaam tempo over het parcours gaan;
- Rijdersparade;
- SchoolMaster Drive for Kids (tbv de stichting KidsRights; www.kidsrights.info);
- Installation lap van zowel Midland F1 als Williams F1;
- Twoseater ritjes met oa historische Grand Prix race auto’s en DTM-auto;
- WRC demo met Tom Coronel.

14.00 – 16.30 uur: Bavaria City Racing 2006.

14.00 uur: Vrijgave parcours door Burgemeester Ivo Opstelten;

14.01 uur: F1 demo Midland F1 door coureur van Midland F1;

14.15 uur: F3 demo door Ho-Pin Tung en Renger van der Zande;

14.30 uur: Nuna 3 demo (meervoudig winnaar Solar Challenge);

14.45 uur: A1GP demo met A1 Team Nederland en A1 Team China;

15.00 uur: Two seater demo;

15.05 uur: Drift demo door ondermeer Olaf Commijs, Tom Coronel en Tim Coronel;

15.15 uur: F1 demo Williams F1 door Nico Rosberg;

15.30 uur: Parade van 10 historische Grand Prix race auto’s (periode 1920-1960;

           oa Bugatti, Alvis, Bentley, Aston Martin, Alfa, Maserati);

15.45 uur: Formula Zero (poging tot verbetering FIA erkend wereldrecord);

15.55 uur: F1 demo van recente F1 auto’s (periode 1980-2000; oa Alfa F1);

16.05 uur: Kart demo en parade;

16.15 uur: F1 demo Midland F1 door Christijan Albers;

16.30 uur: Einde.

Vanaf 16.30 uur is de Paddock geopend voor houders van tribunekaarten.

Vanaf 16.30 uur treedt Eddie Jordan met z’n band V10 op in het Vipdorp.

De presentatie van de middag is in handen van Olav Mol en Jack Plooij.

Tijden en programmering onder voorbehoud.

Toelichting op programma:
A1 Team Nederland
Jan Lammers, de oud F1- coureur en Le Mans winnaar, brengt op 20 augustus de oranje A1 GP bolide naar het tot stratencircuit omgetoverde centrum van Rotterdam. Op een later tijdstip zal bekend worden gemaakt welke rijder er aan de start op de Willemsbrug zal verschijnen.

De komst van publiekstrekker Jos Verstappen hangt nog af van de contractafwikkelingen met A1 Team Nederland voor een tweede seizoen in de A1GP. Desalniettemin zullen de Nederlandse fans verheugd zijn dat het A1 team Nederland is te bezichtigen in Rotterdam.

Jan Lammers: “Ja, het is fantastisch dat we in Rotterdam een demo gaan geven. Nu kunnen we nog een keer alles uit de kast halen voor onze fans. Ik was verrast over de enorme belangstelling in Rotterdam vorig jaar. Het is een geweldig spektakel.” Jan Lammers gaf vorig jaar zelf een demonstratie met de Racing for Holland Dome S101 tijdens het Rotterdamse evenement, dat ondanks het slechte weer naar schatting 500.000 bezoekers trok.

Ook organisator Herman Vaanholt is verheugd met de komst van het A1 Team Nederland. “ Jan was vorig jaar vanaf dag 1 enthousiast over ons initiatief. Prachtig dat hij er nu bij is met A1 Team Nederland. Heel leuk voor alle fans en natuurlijke mooie promotie voor de autosport in Nederland ", aldus Herman Vaanholt van Rotterdam Racing

Midland F1
Twee Midland F1 coureurs zullen een demo verzorgen. Christijan Albers is al bevestigd als één van de coureurs; de naam van de tweede rijder zal tijdens de GP van Duitsland bekend worden gemaakt.
Voor Midland F1 zal dit, in dit eerste jaar van hun bestaan, de eerste keer zijn dat het aan een straatdemo deelneemt. Christijan Albers heeft in de zomer van 2005 al ervaren hoe het is om deel uit te maken van dit unieke race-evenement in de havenstad.

Colin Kolles, team manager van Midland F1: “Het team is heel enthousiast om naar Nederland te komen. Christijan heeft ons verteld over de grote hoeveelheid interesse dat het evenement vorig jaar heeft gegenereerd, we kijken er naar uit om dit jaar verder te bouwen op dat succes met Christijan weer achter het stuur."

Voormalig F1 coureur en Sporting Relations Manager van Midland F1 Johnny Herbert is ook enthousiast over Midland’s aanwezigheid tijdens Bavaria City Racing: "Straat demo’s zijn spectaculaire evenementen, vooral als ze in het centrum worden georganiseerd, in het hart van een grote stad als Rotterdam. Het geeft de mensen die normaal niet een F1 evenement kunnen bezoeken een kans om te proeven van waar alles om draait – de snelheid, de power, het geluid... Dit wordt gigantisch leuk voor iedereen die er aan mee doet. We kunnen niet wachten om de Nederlandse fans een fantastische show te bezorgen."

Christijan Albers herinnert zich nog zijn ervaringen van de 1ste editie in 2005, "Ik heb ontzettend veel zin in het optreden voor mijn Nederlandse fans voor het 2e jaar op rij. Zoals ik iedereen in het team al heb verteld, het evenement van vorig jaar was echt ongelofelijk. Ik kijk er naar uit om ze bij Midland het enthousiasme van de Nederlanders voor motorsport te laten zien. Ik moedig iedereen aan om langs te komen en de show te bekijken – het gaat weer helemaal 'Maximum Attack' worden!"

Organisator Herman Vaanholt over de aanwezigheid van Midland F1 bij Bavaria City Racing “Het is prachtig dat het management van Midland F1 volledig achter dit evenement staat en met zo’n groot team naar Rotterdam gaat komen. Het publiek, maar ook de coureurs gingen vorig jaar uit hun dak bij de verschillende demo’s. Christijan gooide zelfs in al z’n enthousiasme z’n tienduizenden euros kostende helm in het publiek. Dat smaakt naar meer!”

Formula Zero
Op 20 augustus 2006 zal de Formula Zero race-kart een unieke recordpoging doen: een 1/8 mijl (201,168m) internationaal FIA record voor brandstofcel voertuigen. Dit wordt een uniek en onvergetelijk moment in de geschiedenis van nulemissie racen.

Formula Zero is de nieuwe nulemissie raceklasse voor waterstof en brandstofcel technologie. De kart van Formula Zero is speciaal ontwikkeld voor racen en accelereren. Met de record poging wil Formula Zero de lat neerleggen voor een nieuwe klasse. Deze wereldprimeur vindt op de Coolsingel plaats in het hoofdprogamma van Bavaria City Racing. De recordpoging zal worden gecontroleerd en geregistreerd door KNAF commissarissen.

De racedirector van Formula Zero; Eelco Rietveld: ‘Deze dag is een belangrijke stap op weg naar duurzaam racen. Met dit record dagen wij de wereld uit om mee te doen in de race voor de toekomst!’ Formula Zero is er van overtuigd dat racen het perfecte platform is voor het ontwikkelen van waterstof technologie en het enthousiasmeren van het grote publiek.
Het einddoel is het versnellen van de introductie van brandstofcellen in normale auto’s.

Schoolmaster Drive for Kids
Eén van de hoogtepunten vorig jaar tijdens de Formule 1 demonstratie in Rotterdam, was ongetwijfeld de KidsRights parade. Exotische racewagens (o.a. Ferrari, Porsche, Viper) zorgde voor een spectaculair veld van auto’s.

Dit jaar nemen bekende coureurs, als Nico Rosberg, Christijan Albers, Nicky Pastorelli, Robert Doornbos, Cor Euser en Ho-pin Tung plaats achter het stuur en rijden enkele rondes met gasten. De bijrijderstoelen van de race auto’s zijn verkocht aan bedrijven en organisaties die hun beste medewerker of goede relatie zo verwennen. De opbrengst van deze actie komt ten goede aan de stichting KidsRights. Deze organisatie zet zich met hulpprojecten in voor de meest kwetsbare kinderen in de wereld zoals kindslaven, kindsoldaten, straatkinderen en weeskinderen. Daarnaast geeft KidsRights deze kinderen een platform in de media om voor hun rechten op te komen.

De opbrengsten gaan voor de volle 100% naar kinderprojecten van stichting KidsRights, in het bijzonder naar het project Nkosi's Haven. Wilde Ganzen en ICCO verdrievoudigen de opbrengsten voor dit uitzonderlijke project! Nkosi's Haven is een veilige haven voor moeders met AIDS en hun kinderen. Het project is speciaal opgericht om te voorkomen dat deze moeders hun kinderen moeten afstaan aan een weeshuis, zoals nu zo vaak gebeurd als voor hen het einde in zicht komt. Kinderen in Nkosi's Haven worden volledig verzorgd, waarbij de rol van de moeder net zo groot is als zij aankan. De kinderen krijgen ook een goede opleiding, van peuterspeelzaal tot en met middelbare school. Al met al een ambitieus project waar alle betrokkenen zich graag voor inzetten.

Kaartverkoop

Het grootste deel van het parcours zal weer gratis voor het publiek toegankelijk zijn. Kaarten voor de tribunes direct langs het parcours (met na afloop recht op toegang tot de paddock), zijn te bestellen via www.bavariacityracing.nl.

Voor meer informatie surf naar

www.bavariacityracing.nl


---
C.A.R.S.=(nog steeds) Ton001
http://www.hetBurgerCollectief.nl
20/Jul/2006, 8:13 Link to this post Verzend Email aan Ton001   Verzend persoonlijk bericht aan Ton001 MSN Blog
 
Ton001 Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Registered user

Geregistreerd: 10-2005
Lokatie: Lewedorp - The Netherlands
Posts: 11605
Voor de aanwezige Formule 1 fans:


Philips brengt Nico Rosberg van het Williams F1 Team naar Bavaria City Racing

Rotterdam- Vanochtend heeft de organisatie van Bavaria City Racing haar programma en Philips de komst van Williams F1 coureur Nico Rosberg bekend gemaakt tijdens een persconferentie in de Euromast.

Per begin dit jaar is Philips officieel sponsor van het WilliamsF1 Team, een van de grootste teams van de Formule 1. Deze unieke samenwerking is gebaseerd op basis van gedeelde passie voor innovatie, design en techniek. Philips wil de Nederlandse consument dichterbij de Formule 1 sport brengen en zorgt er daarom voor dat het WilliamsF1 team deel zal nemen aan Bavaria City Racing. Nico Rosberg, groot talent in de Formule 1 racing, zal de bestuurder van de WilliamsF1 team auto zijn. Naast het optreden van Nico Rosberg, zal Philips gedurende het evenement diverse consumenten activiteiten voor de bezoekers organiseren waaronder de mogelijkheid om op de foto te gaan met een WilliamsF1 raceauto en de presentatie van unieke Philips shavers, waar iedereen ook kans op kan maken. Daarnaast kunnen mannen een shaving experience bij de Philips Pitbabes ondergaan. Kijk voor meer informatie op
Philips


---
C.A.R.S.=(nog steeds) Ton001
http://www.hetBurgerCollectief.nl
20/Jul/2006, 8:15 Link to this post Verzend Email aan Ton001   Verzend persoonlijk bericht aan Ton001 MSN Blog
 
Ton001 Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Registered user

Geregistreerd: 10-2005
Lokatie: Lewedorp - The Netherlands
Posts: 11605
Re: Monaco aan de Maas


Nieuwsbrief 2 augustus 2006


Tiago Monteiro met Midland F1 Racing naar Bavaria City Racing

We zijn verheugd aan te kondigen dat Tiago Monteiro zijn Nederlandse teamgenoot Christijan Albers en de rest van het MF1 Race team gaat vergezellen op ons unieke autosportevenement in Rotterdam op zondag 20 augustus 2006.

De deelname van de populaire Portugese rijder betekent dat MF1 Racing zijn beide rijders laat komen naar ons spectaculaire evenement! Lees meer

De Bavaria City Racing Pitbabes

Bavaria City Racing heeft de eer gehad een selectie te mogen maken uit de playmates van Playboy voor de enige echte Pitbabes tijdens het evenement. Op 18 juli heeft er een uitgebreide fotoshoot met de nieuwe Bavaria City Racing Pitbabes plaatsgevonden voor de komende Playboy. Op 10 augustus komt deze Bavaria City Racing-Playboy uit met acht bladzijden aan kijkplezier.

Kijk op de website van Playboy voor een video-voorproefje van de foto-shoot met de Playmates en de kans om zelfs een Meet & Greet met ze te winnen!

Kaartverkoop

Het grootste deel van het parcours zal weer gratis voor het publiek toegankelijk zijn. Kaarten voor de tribunes direct langs het parcours (met na afloop recht op toegang tot de paddock), zijn te bestellen via www.bavariacityracing.nl.

Voor meer informatie surf naar www.bavariacityracing.nl


Laatst gewijzigd door Ton001, 3/Aug/2006, 9:28


---
C.A.R.S.=(nog steeds) Ton001
http://www.hetBurgerCollectief.nl
3/Aug/2006, 9:28 Link to this post Verzend Email aan Ton001   Verzend persoonlijk bericht aan Ton001 MSN Blog
 
Ton001 Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Registered user

Geregistreerd: 10-2005
Lokatie: Lewedorp - The Netherlands
Posts: 11605
Re: Monaco aan de Maas


Update 10 augustus

Jos Verstappen naar Rotterdam!
Het hing al in de lucht, maar nu is het ook zeker: ook Jos Verstappen zal op 20 augustus a.s. de straten van Rotterdam onveilig komen maken met zijn oranje A1 GP-bolide!
Lees ook AD Sportwereld voor meer info.

Laatste tribunekaarten te koop
De enige publiekstribunes staan dit jaar op de Verlengde Willemsbrug, waar spektakel gegarandeerd is. Via de Ticketbox verkooppunten en online via www.bavariacityracing.nl is nog een beperkt aantal kaarten verkijgbaar.
N.B. Op de Coolsingel zijn dit jaar geen tribunes!

Giaco
Nog maar 10 nachtjes slapen te gaan tot Bavaria City Racing! En tijdens die 10 dagen zal onze gastcolumnist Jan Romijn je dagelijks meenemen door alle programmaonderdelen, op zijn geheel eigen wijze.
In zijn eerste stukje zal hij Giaco voorstellen: een man met een groot autosporthart en een heel bijzondere band met ons evenement ...

Two-seatterrit winnen?
Nog steeds maak je kans op een rit in de two-seater tijdens Bavaria City Racing! SMS het woord BAVARIA naar 2580 (60 ct per sms) en wie weet rij jij straks mee over een tjokvolle Coolsingel!

De Playboy met de Bavaria City Racing pitbabes is uit!
En eindelijk daar is die dan: de speciale Bavaria City Racing Playboy! Lees meer over de totstandkoming van dit bijzondere nummer op de website van Playboy.


---
C.A.R.S.=(nog steeds) Ton001
http://www.hetBurgerCollectief.nl
10/Aug/2006, 10:54 Link to this post Verzend Email aan Ton001   Verzend persoonlijk bericht aan Ton001 MSN Blog
 
Ton001 Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Registered user

Geregistreerd: 10-2005
Lokatie: Lewedorp - The Netherlands
Posts: 11605
Update 16 augustus


Nieuwsbrief 15 augustus 2006

Zie ginds komt de Formule 1-boot...

Na de doop van het schip afgelopen zondag in Maastricht is het gevaarte inmiddels de grens van Brabant en Zuid-Holland genaderd. De meest gefotografeerde boot van Nederland ligt nu in het 'Noordergat de Visschen' in de Biesbosch zal morgen (woensdag) rond 10:45 uur Rotterdam invaren, om daar groots onthaald te worden.

Maak DE foto en win de Limited edition WilliamsF1/SmartTouch-XL

Let op: wie als eerste een foto mailt naar info@rotterdamracing.com waarop de Formule 1-boot aantoonbaar in Rotterdam is, wint een door Philips Shavers beschikbaar gestelde de Limited edition WilliamsF1/SmartTouch-XL. Foto's mogen maximaal 1 Mb groot zijn om mee te dingen naar deze prijs.

Laatste losse kaartverkoop

De publiekstribunes op de Verlengde Willemsbrug zijn bijna uitverkocht. De allerlaatste kaarten zijn nog te koop via Ticketbox, via de Rotterdam Store op het Hofplein en zijn te verkijgen in ons kantoor op de begane grond van de Blaak 31 in Rotterdam (open van 9:30 tot 17:00).

De afterparty

Bij een spectaculair evenement hoort natuurlijk een spetterend feest! De officiële afterparty van Bavaria City Racing is in Club RIVA. Natuurlijk met coureurs en pitbabes. Aantal kaarten is zeer beperkt.
Voor meer informatie en ticketverkoop bel: 06-27 03 55 28.

De Vliegende Start van Giaco R. (of: de snelheid van water)

Sinds afgelopen week loodst onze vaste columnist Jan Romijn ons op zijn eigen wijze door de programmaonderdelen aan de hand van de avonturen en verhalen van Giaco R. Vanavond laat hij zijn licht schijnen over de ontwikkelingen in de autosport met nieuwe energievormen. En zijn zoon Gilles doet een wel heeeeel gewaagde uitspraak....

Kijk voor meer informatie op

http://www.bavariacityracing.nl


---
C.A.R.S.=(nog steeds) Ton001
http://www.hetBurgerCollectief.nl
16/Aug/2006, 17:27 Link to this post Verzend Email aan Ton001   Verzend persoonlijk bericht aan Ton001 MSN Blog
 
U bent niet ingelogd (Aanmelden)