Runboard.com
You're welcome.
Community logo


runboard.com       Registreren voor een gratis Wereldwijd account (Neem eerst een kijkje) | Log in: (), globally (Wachtwoord vergeten?)

 
Ton001 Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Registered user

Geregistreerd: 10-2005
Lokatie: Lewedorp - The Netherlands
Posts: 11605
Explosive cartuning on tour in Heerlen


Van Automaxx de volgende mail ontvangen.

Amsterdam, 11 september 2006

Betreft: Tweede Tuningmeeting/Party van Explosive Cartuning on Tour in de Peppermill in Heerlen

Beste Alfa Romeo 166 Club

Aanstaande vrijdag is het weer zover! De tweede tuningmeeting van de Explosive Cartuning On Tour. Deze zal dit keer plaats vinden in Heerlen bij de beroemde Peppermill discotheek.

Na afwezigheid van het event in Landgraaf, onder dezelfde noemer, komen we toch met een alternatief. Helaas zijn er minder activiteiten mogelijk vanwege de locatie, maar toch proberen we er het maximale uit te halen.

Voor de mensen die nog niet bekend zijn met de tour: Elke club is van harte welkom op deze meeting. Er is een apart stuk voor de Peppermill vrijgehouden wat bewaakt wordt. De meeting sluit aan bij de gehouden Explosive party in de Peppermill die ook helemaal in het teken staat van Tuning. De meeting is geheel kosteloos en de party heeft de normale toegangsprijzen.

Omdat de meeting groot is aangepakt en wij het verlies van het Landgraaf evenement willen compenseren, zijn er diverse leuke activiteiten ter plaatse. Zo is er de keuring waarmee die fantastische prijzen zijn te winnen ook weer aanwezig. Dit keer in het teken van Performance. Ook is er de mogelijkheid om met je auto en diverse babe’s op de foto te komen, die dan geplaatst wordt op verschillende internetsites. Verder zullen er ook kraampjes zijn waar je eten en drinken kan halen. Tevens zijn we bezig met een vermogensbank om zo je echte PK’s te meten!

Mocht je dus als club zijnde interesse hebben om naar de tweede meeting en party in Heerlen te komen, laat het ons graag weten. De eerste tien clubs met meer dan 15 auto’s die zich inschrijven krijgen van mij 50% korting op de entree van de Peppermill!!! Dus meld je in aan door middel van een mailtje terug te sturen naar diede@automaxx.nl met daarin de clubnaam en aantal auto’s.

Met vriendelijke groet,
Diede Saarloos
AutoMaxx


---
C.A.R.S.=(nog steeds) Ton001
http://www.hetBurgerCollectief.nl
11/Sep/2006, 19:07 Link to this post Verzend Email aan Ton001   Verzend persoonlijk bericht aan Ton001 MSN Blog
 
U bent niet ingelogd (Aanmelden)