Runboard.com
You're welcome.
Community logo


runboard.com       Registreren voor een gratis Wereldwijd account (Neem eerst een kijkje) | Log in: (), globally (Wachtwoord vergeten?)

 
Neo166 Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Registered user

Geregistreerd: 03-2005
Posts: 902
Reageer | Citeer
Linkervoorraam defect + APK + beurt...


Nou weer wat leuks meegemaakt.

ongeveer 3 a 4 week geleden ben ik met de Alfa naar de Alfa dealer hier in Groningen geweest omdat de bestuurdersraam niet meer open wou. Zij kijken, bekleding eraf en na een half uurtje was de conclusie: Er is een aparaatje stuk, kost zo;n 130 eu'tjes ex de BTW, hebben we niet op voorraad, we bellen als ie er is. Uurtje of 1 a 1,5 werk.


Na 3 tot 4 week nog niks gehoord, maar de Alfa moest voor de APK met een beurt (gister, 9 mei heengebracht naar mn lokale Alfa dealer in Appingedam). GElijk gemeld dat het raam stuk is en of ze daar ook even naar willen kijken .

Kwam ik eind van de dag de Alfa weer ophalen (uiteraard goedgekeurd op een stadslampje die stukwas na), hadden ze het raam al gefixed. Bleek een losse stekker te zijn (!!!!)

ZO zie je maar weer dat een second opinion toch ook wel wat opleverd. Had dit NIET verwacht van een officiële Alfa garage.


10/May/2006, 7:08 Link to this post Verzend Email aan Neo166   Verzend persoonlijk bericht aan Neo166
 
Ton001 Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Registered user

Geregistreerd: 10-2005
Lokatie: Lewedorp - The Netherlands
Posts: 11605
Reageer | Citeer
Re: Linkervoorraam defect + APK + beurt...


Dat van dat stekkertje zou ik toch even gaan mededelen aan die garage in Groningen hoor.

En ik verwacht zulke dingen dus wel want heb het al meerdere keren meegemaakt. Het loont echt de moeite om eens te gaan shoppen, ook bij dealers!
De ene dealer is de andere niet.

Ik had bijv. bij prijsnavraag voor een nieuwe unit Xenon linksvoor al een prijsverschil inclusief inbouw van een €60,00 incl. btw.
Toch gauw verdient. Dat vervanging niet nodig was hadden beide niet gezien, daar kwam bij toeval een 3e dealer achter. Of achter, die kende het euvel en verholp het ter plekke. Zeg: 30 seconden werk inclusief handen wassen vooraf en achteraf....
Prijs: is service meneer! Zo kan het dus ook.

Het is wel leuk verdient zoals bij jou,die €130 maar waarom moet de burger nu ook al door de dealer worden uitgekleed? Overheid, olieboeren, provincie, verzekeringen en nu de dealers dus ook in dat rijtje....je kan wel merken dat de winstmarge op nieuwe verkochte auto's aan het teruglopen is. De belegde boterham moet ergens vandaan komen schijnbaar.

Slechte beurt voor de Gröningers.... emoticon

---
C.A.R.S.=(nog steeds) Ton001
http://www.hetBurgerCollectief.nl
10/May/2006, 7:31 Link to this post Verzend Email aan Ton001   Verzend persoonlijk bericht aan Ton001 MSN Blog
 


Reactie toevoegen

U bent niet ingelogd (Aanmelden)