Runboard.com
You're welcome.
Community logo


runboard.com       Registreren voor een gratis Wereldwijd account (Neem eerst een kijkje) | Log in: (), globally (Wachtwoord vergeten?)

 
Ton001 Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Registered user

Geregistreerd: 10-2005
Lokatie: Lewedorp - The Netherlands
Posts: 11605
posticon Van Het Squadra Zeelanda forum:


Wat was dat een geweldige dag . Perfect ontvangen door Melse. En wat een opkomst! Ik ben er niet eens aan toegekomen om alle Alfa's te tellen maar 't waren er heel veel. Naast de leden van de 166 club en SqZld waren er ook veel gasten die een kijkje kwamen nemen. Twee daarvan kan ik gelijk verwelkomen binnen de club. Patrick en Alexander hadden koffie en bolussen klaar staan en een flinke stapel broodjes geregeld voor tussen de middag. Edwin Warmedam (Autoglym) gaf advies en ging met zijn producten op diverse auto's tekeer. Ook was er in de werkplaats het een en ander te doen rond de Examiner. In de showroom stond Miranda met de SqZld merchandising en zij regelde ook de sleutels voor de demo's waar een hoop km's zijn bijgezet . Ik heb menige grijns gezien nadat de GT, 147, 159 en die bloed snelle 156 Sw weer op hun plaats werden gezet. Kers op de slagroom was natuurlijk die schitterende nieuwe spider die met luid applaus werd verwelkomd in de showroom!

In totaal deden 27 Alfa's en een Colt mee aan de rit. Wat een gaaf zicht was dat in m'n binnenspiegel. Helaas viel een Belgische 166 rijder af wegens een technische storing. Ik hoop nog te horen of het allemaal is afgelopen. Schitterend weer was 't ook op Neeltje Jans en dat gaat volgens mij schitterende plaatjes opleveren. Ik hoorde Bram alleen maar roepen over de 27mc dat hij zo'n super mooi kontje voor zich heeft. Brera 3.2. v6!

De bbq was ook perfect. Omdat we iets vroeger dan voor hun gepland aankwamen bood 't Klokuus te 's Heer Arendskerke een gratis rondje boerengolf aan. Uiteindelijk niet meer gedaan maar wel even wat gedronken buiten. Volgens mij had iedereen wel voldoende gegeten en gedronken . Daarna op't gemakje naar huis gereden en na wat te hebben bankgehangen ben ik heerlijk, tevreden in slaap gevallen.

Iedereen super bedankt en graag jullie verhaal over de Grote Zeelandmeeting van 2006. Vergeet vooral niet die foto's toe te sturen!!

Grz.
Marco


---
C.A.R.S.=(nog steeds) Ton001
http://www.hetBurgerCollectief.nl
4/Oct/2006, 16:26 Link to this post Verzend Email aan Ton001   Verzend persoonlijk bericht aan Ton001 MSN Blog
 
U bent niet ingelogd (Aanmelden)