Runboard.com
You're welcome.
Community logo


runboard.com       Registreren voor een gratis Wereldwijd account (Neem eerst een kijkje) | Log in: (), globally (Wachtwoord vergeten?)

 
Ton001 Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Registered user

Geregistreerd: 10-2005
Lokatie: Lewedorp - The Netherlands
Posts: 11605
Route Viva Italia


Tja, helaas kan ik zelf hierbij niet aanwezig zijn.....ZIT NAMELIJK DE DAG VOOR VIVA ITALIA AL IN ASSEN!!!!!!!!!!!!

Lekker uitslapen en zo....ontbijt op bed....denken aan al die Alfisti die voor dag en douw nog even moeten poetsen en stofzuigen, onder de vliegen vervolgens aan het circuit komen, enz. enz.
 emoticon emoticon emoticon

Maar we staan jullie op te wachten mensen, hopelijk is onze paddockplaats groot genoeg!
Houdt wel in dat als je je paddockkaart niet op tijd hebt (komt nieuwsbrief over) je het circuit niet op kan!!!
Zorg dus dat je enveloppen op tijd zijn ingestuurd zodat de paddockkaarten de deur uit kunnen zodra ik ze heb. Eerst de inschrijvingen compleet hebben.

Voor 7 mei moet je deelname binnen zijn. Op 7 mei gaat het aantal deelnemers naar de organisatie!!!

Zorg er dus voor dat je dit voor elkaar hebt. Normaal stond ik buiten het circuit eventueel mensen op te wachten maar nu ben ik dus al op het circuit.
Wel kunnen we afspreken dat je me kan bellen als je bij de toegang bent maar ik hoop dat men niet van me verwacht dat ik gedurende de dag bij de toegang ga vertoeven...daarvoor is er te veel moois ook op het circuit!
Denk er ook over na of je eventueel wilt deelnemen aan het vrij rijden. Gezien het aantal aanmeldingen tot nu toe in de poll (4) moet ervan worden uitgegaan dat we met andere Alfa's tegelijk op het circuit zullen zijn. Tuurlijk is iedereen heel voorzichtig met zijn/haar Bella (hoop je dan toch) maar bedenk wel dat de meeste verzekeringsmaatschappijen schade op het circuit opgelopen niet zullen dekken. Op eigen risico dus, ook de club dekt schade niet! emoticon

Maar mocht je nou zeggen, ik moet ook van ver komen en wil ook wel de avond te voren feestvieren in Assen dan de volgende info:
Wij zitten in het van der Valk hotel aan de Balkenweg 1, 9405 CC Assen.
Zullen hier alvast een pre party houden dan? emoticon emoticon emoticon
En de volgende ochtend na een nacht emoticon emoticon emoticon ( emoticon ) wel weer met een spijker in de kop genieten van hopelijk mooi weer en een fantastische dag!


---
C.A.R.S.=(nog steeds) Ton001
http://www.hetBurgerCollectief.nl
3/Apr/2007, 20:04 Link to this post Verzend Email aan Ton001   Verzend persoonlijk bericht aan Ton001 MSN Blog
 
U bent niet ingelogd (Aanmelden)