Runboard.com
You're welcome.
Community logo


runboard.com       Registreren voor een gratis Wereldwijd account (Neem eerst een kijkje) | Log in: (), globally (Wachtwoord vergeten?)

 
Ton001 Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info

Registered user

Geregistreerd: 10-2005
Lokatie: Lewedorp - The Netherlands
Posts: 11605
posticon How To Forum -- gebruik hiervan.


In het How To forum is het de bedoeling dat hier zaken komen te staan omtrent allerlei reparaties e.d. die zelf door leden aan de 166 zijn uitgevoerd. Liefst met een beeldverslag erbij!
Het plaatsen van onderwerpen wordt niet vrijgegeven, te plaatsen onderwerpen dienen te worden toegezonden aan Yuri035. Mailadres van Yuri: Yuri166@alfaromeo166club.nl.

Zorg ervoor dat je verslag een duidelijk verhaal heeft, duidelijke instructies omtrent "How To" en liefst voorzien is van nog duidelijker foto's.
Om te voorkomen dat foto's van bijv. TinyPic verdwijnen worden ze opgeslagen in een album van de club.
Het is hier duidelijk niet de bedoeling er discussies worden gevoerd over de geplaatste onderwerpen, die kan dan eventueel door te linken naar dit forum in een ander forum of topic.
Hier enkel een How To verhaal dus.
Mocht het iemand lukken om een reactie geplaatst te krijgen (zou theoretisch kunnen) dan wordt deze opmerking verwijdert.
Enkel lezen dus!!!

V.w.b. eerder elders geplaatste handleidingen, het is niet onze intentie om het forum uit te gaan spitten om How To's uit het verleden op te snorren. Als je dus eerder ooit een How To hebt geplaatst dan hierbij het verzoek om alles in te sturen naar Yuri166@alfaromeo166club.nl. Na goedkeuring wordt je How To dan geplaatst.

Wanneer op een How To topic een waardevolle aanvulling voorhanden is dan is het verzoek om deze ook naar Yuri166@alfaromeo166club.nl te sturen. Aanvullingen en toevoegingen van "derden" worden als reply geplaatst door Yuri indien het daadwerkelijk een aanvulling is.
Het streven is om zo min mogelijk in teksten te gaan wijzigen dus let wel, omdat bronvermelding wordt toegevoegd, controleer je verhaal en foto's van te voren goed zodat ze zo goed als foutloos geplaatst kunnen gaan worden!

Met het insturen van een How To, geef je de Alfa Romeo 166 Club toestemming de tekst, de foto's, en eventueel filmpjes blijvend op het messageboard te plaatsen.

Laatst gewijzigd door Yuri166, 18/Jan/2012, 1:29


---
C.A.R.S.=(nog steeds) Ton001
http://www.hetBurgerCollectief.nl
27/Dec/2007, 19:43 Link to this post Verzend Email aan Ton001   Verzend persoonlijk bericht aan Ton001 MSN Blog
 




U bent niet ingelogd (Aanmelden)